Uneix-te!

Hem obert un procés d'ampliació de l'Equip per trobar el talent que lideri el projecte els propers anys. T'hi sumes?

La revista l’Universitari és un projecte viu i en constant creixement. Després de dos processos d’ampliació hem rebut desenes de candidatures per unir-se a l’Equip. Estem agarïts i il·lusionats per l’interès que s’ha generat. Si donar veu a la comunitat universitària et motiva tant com a nosaltres, tens diverses maneres de col·laborar:

Bústia d’idees
Estem oberts a rebre propostes per organitzar esdeveniments, iniciar noves línies i ampliar les nostres activitats. Mantenir la coherència i el rigor en tot el que fem és una prioritat per nosaltres. Escriu-nos a revista@luniversitari.cat

Escriu a la revista
Les nostres edicions s’alimenten de la curiositat, l’esperit crític i les reflexions del conjunt de la comunitat universitària. Ens prenem seriosament el procés de publicació d’articles i el primer pas és omplir el formulari per a articulistes.

Segueix connectat
La millor manera d’estar al cas de futures campanyes d’ampliació de l’Equip és mantenir-te connectat amb nosaltres. Pots fer-ho seguint-nos a les xarxes socials com Instagram, Twitter i LinkedIn. I si no vols perdre’t res, pots fer-te subscriptor gratuïtament.

PORTADA  •  NOSALTRES  •  ARXIU  •  ESCRIU  •  SEGUEIX-NOS!

© Copyright 2021 l’Universitari. Tots els drets reservats. | Desenvolupament web per Pol Villaverde